Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

bag

Запазили сте 0 продукта

Телефон за поръчки
0892 219 237

Работно време: 10:00-18:00ч. 
всеки ден без неделя

 

ТОП МОДЕЛИ

продукти

 

Спално бельо от Ранфорс


Избирате спално бельо и искате да се спрете на най-качествения вариант с достъпна цена? 

Ранфорс ли е по-подходящата материя, на която да се спрете за покупка?


Ще се постараем да ви дадем малко подробности за спално бельо от Ранфорс, които се надяваме, че ще ви помогнат да направите своя информиран избор. 


Ранфорс е най-популярната тъкан, наложила се у нас и в рамките на ЕС. 

Това е основен тип тъкан за спално бельо, която се характеризира с висока гъстота, здравина, трайност и отлични хигиенни свойства.

Ранфорс (100%памук) е идеалната комбинация от качество и достъпност, затова ние от ZaDomaMi.com работим с много артикули от този плат – пликове, чаршафи, калъфки, както отделно, така и в комплект, олекотени завивки, чаршафи с ластик. 


Ранфорс-ът като плат не е толкова мек, колкото памук сатена, но той е по-високо качество, отколкото стандартния 100% памук. Също така има висока плътност (57 нишки/cм2) и ниска свиваемост (около 3-4%). 

Платовете от ранфорс притежават много достойнства: добра въздухонепроницаемост, антиалергенност, с такива чаршафи не е горещо през лятото и не е студено през зимата. 


След 10 годишен опит на пазара и много положителни отзиви от клиенти, можем да препоръчаме ранфорс, като материя при избора на всеки вид спално бельо - от луксозни до евтини комплекти.  


Високото качество и достъпна цена, правят ранфорс още по-предпочитан. Заради добрите си страни, набира все по-голяма популярност сред изисканите клиенти. 


Богатия избор от изделия и разнообразието от модели, заедно с отличното съотношение между цена и качество, ви гарантира удовлетворение при всяка покупка, или поръчка онлайн на изделия за вашата спалня от Ранфорс.


Вземи Спално Бельо от висококачествен ранфорс на достъпна цена, с лесна поръчка и бърза доставка от https://zadomami.com/index.php?go=browse&cats[]=9&cat_name=СПАЛНО+БЕЛЬО

 

Пазарувай с настроение от ZaDomaMi.com !