Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

bag

Запазили сте 0 продукта

Телефон за поръчки
0892 219 237

Работно време: 10:00-17:30ч. 
всеки ден без неделя 

 

ТОП МОДЕЛИ

Как да изберем възглавница?

 Как да изберем възглавница?

 

Мнозина подхождат към тази задача безотговорно, купувайки първото нещо, което идва на ръка, а след това страдат от мигрена, болки в гърба и шията, умора и безсъние. Независимо от това, въпросът как да изберем възглавница заслужава внимание и отговорен подход, основан на знанията - как моделите, представени в магазините, се различават един от друг, добри ли са тези или онези пълнежи.Коя възглавница да избера? Препоръки от експерти.


Препоръката на експерти по темата "Коя възглавница да избера?" просто - когато спите по гръб, възглавницата трябва да е ниска, но достатъчно мека, със стандартен размер 40х60см. Ако предпочитате да лежите по корем - тогава купете малка, мека възглавница. 


Пълнежи за възглавници. Кое е по добре?


Стандартната версия на пълнеж е гъшият пух. Предимството при такъв тип възглавници е, че дишат по-добре от всеки друг тип и са в състояние да пускат не само въздух, но и да абсорбират влагата. Основният им недостатък са възможните алергични реакции.


Сред синтетичните пълнежи, най-търсени са възглавници с пълнеж от силиконов пух, мемори пяна, както и смес (мемори пяна+силиконов пух). Те са сред най-търсеният тип, понеже са и доста нискобюджетни.
Въпреки това, не забравяйте, че каквато и възглавница да изберете, хубаво е възглавницата да се сменя след известна употреба. 

 

В нашият онлайн магазин ще откриете:

- Възглавница от силконов пух

- Възглавница от Мемори пяна и Силиконов пух

 

Пазарувайте с настроение от ZaDomaMi.com